page_head_bg

Babagan awake dhewe

Sapa Kita

BRIGHT MARK minangka perusahaan modern sing berkembang kanthi cepet, salah sawijining pemasok utama ing pasar kayu.Kita ngasilake plywood lan produk kayu sing gegandhengan.Merk kita kalebu BRIGHT MARK®, BMPLY®, BMPLEX®, BPLEX®, lsp.

plywoodbm8

Kekuwatan Kita

Xuzhou Bright Mark wis suwe netepi filosofi bisnis spesialisasi, branding, lan spesialisasi, lan wis kerja sama lan nandur modal ing pabrik koperasi sing stabil.Kangge, wis netepake strategi pembangunan kanggo extension hulu lan hilir saka chain industri lan operasi terpadu saka chain sumber kanggo pabrik.Kita khusus nyiyapake Departemen Kontrol Kualitas sing kapisah, sing tanggung jawab kanggo jaminan kualitas & kontrol kanggo kabeh kargo sing bakal dikirim.Amarga karya sing apik banget, Inspeksi kabeh barang sing diekspor perusahaan njamin kualitas produk sing diekspor, nggawe dhasar kanggo perusahaan entuk kapercayan pelanggan lan nggawe hubungan bisnis jangka panjang.

"Quality First" minangka filosofi lan prinsip kanggo ngarahake pangembangan Xuzhou Bright Mark ing kabeh wektu."Ilmu, Teknologi, lan Inovasi" minangka usaha sing konsisten.Liwat layanan sing apik, kita ngarep-arep bisa nggawe hubungan sing langgeng karo klien ing China lan ing luar negeri kanggo nggawe masa depan sing apik kanggo menang-menang.

Pasar Kita

Kanthi njupuk kauntungan saka karakteristik paling apik saka birch, eucalyptus, poplar lan bahan mentahan pinus, cara produksi modern kita uga tim uga-dilatih, kita bisa kurban hardwearing lan solusi ekologis kanggo partners kita ing construction industri, bangunan omah, construction machinery. , manufaktur mebel, transportasi lan akeh industri liyane.Produk utamane diekspor menyang Eropa, Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara, Amerika Utara, Amerika Selatan, lan dihargai amarga kualitas lan rega sing kompetitif.Kapasitas taunan saka kayu lapis 240.000m3, ngekspor luwih saka 50 negara.

6f96f8
30

Apa Pilih Kita

Xuzhou Bright Mark wis suwe netepi filosofi bisnis spesialisasi, branding, lan spesialisasi, lan wis kerja sama lan nandur modal ing pabrik koperasi sing stabil.Kangge, iku wis netepake strategi pembangunan kanggo extension hulu lan hilir saka chain industri lan operasi terpadu saka chain sumber kanggo pabrik.Kita khusus nyiyapake Departemen Kontrol Kualitas sing kapisah, sing tanggung jawab kanggo jaminan kualitas & kontrol kanggo kabeh kargo sing bakal dikirim.Amarga karya sing apik banget, Inspeksi kabeh barang sing diekspor perusahaan njamin kualitas produk sing diekspor, nggawe dhasar kanggo perusahaan entuk kapercayan pelanggan lan nggawe hubungan bisnis jangka panjang.

"Quality First" minangka filosofi lan prinsip kanggo ngarahake pangembangan Xuzhou Bright Mark ing kabeh wektu."Ilmu, Teknologi, lan Inovasi" minangka usaha sing konsisten.Liwat layanan sing apik, kita ngarep-arep bisa nggawe hubungan sing langgeng karo klien ing China lan ing luar negeri kanggo nggawe masa depan sing apik kanggo menang-menang.

Hubungi Kita

Kita tansah nutup mripat banget ing pasar lan mesthekake yen sawetara saka sudhut produk kita tansah kasedhiya ing specification sampeyan perlu.Kita uga ajeg nggawa kisaran produk anyar kanggo pasar, kanggo mesthekake yen pelanggan tansah pisanan kanggo entuk manfaat saka inovasi pasar paling anyar.